torstai 24. elokuuta 2017

Pennut

Pennut kasvaa kohisten, uusiin asioihin ollaan tutustuttu, kiinteää ruokaa syödään jo 4 kertaa päivässä ja yöt nukutaan rauhassa. Olen monena aamuna herättänyt pennut 7 maissa :D Yleensä pennut herää 04-05 välillä, nämä on jotenkin sikeämpi unisia.

Tytölle ja sinipantaiselle pojalle on hyvät kodit odottamassa, harmaapantainen jössikkä on vielä omaa kotia vailla. Ensi viikolla mennään eläinlääkärille ottamaan mikrosirut ja teettämään lopputarkastus ja omaan kotiin pennut on valmiita muuttamaan 1.9. alkaen.

* * * * * *
Muut koirat voivat hyvin myös. Rurikin ja Aimon kanssa ollaan tehty pienimuotoisesti kotona tokoa ja pari kertaa jälkeä, sekä lenkkeilty paljon. Aimo on kiltti ja vähän kömpelö, painoa on 5,5 kk iässä reilu 22kg! Iltaisin Aimo kömpii syliini, laittaa pään olkapäälleni ja haluaa halia ennen kuin käy nukkumaan, se ei oikeasti ymmärrä olevansa iso :D
Tänä viikonloppuna lähdetään Rurikin ja Aimon kanssa kokeilemaan lammaspaimennusta, Ruutikaan ei ole vuosiin käynyt ja Aikulle tämä on ensimmäinen kerta.

Usma on pikkuhiljaa pidentänyt lenkkejä ja on tällä viikolla jo tehnyt Rurikin ja Aimon kanssa pitkiä metsälenkkejä, kunto tuntuu palautuneen nopeasti synnytyksen jälkeen. Kaljuhan se alkaa olla, pitää ostaa joku takki rouvalle syksyn tuulentuiverruksiin. Usmakin haluaa tokoilla ja ollaan jo pikkuisen treenituokioita pidettykin, syksyllä tarkoitus taas jatkaa harjoituksia kisamielessä.

Saana on ollut Ellin luona välillä pidempiäkin jaksoja ja tytöthän ovat pärjänneet junior handler touhuissa ihan kiitettävästi! Nyt Saana on taas meillä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.